Red Angus Steakhouse

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (418 votes, average: 4.54 out of 5)
Loading...
comments

Red Angus Steakhouse

“Red Angus Steakhouse este un loc inedit, ce te va surprinde la fiecare pas, prin simplitatea elementelor noi și vechi, îmbinate în cele mai neașteptate, dar naturale moduri. Imaginează-ți un hambar construit din lemn vechi, de mai bine de 100 de ani, îmbogățit cu simboluri clasice americane – dragostea pentru motociclete, farmecul de a te juca pe un aparat de pinball autentic, de a asculta muzică de la un jukebox și de a te simti ca un cowboy modern, pe o șa, la bar. Pentru tine, am preluat toate acestea și le-am transpus în cea mai pitorească parte a Centrului Vechi, cu vedere către Curtea Veche și Biserica Sf Anton.

Aici, te poti delecta cu meniul specific de steakhouse, cu fripturi fragede și suculente, realizate după clasicele rețete americane, poți să-ți provoci prietenii la jocuri de billiard sau competiții de pinball, sau, pur și simplu, să asculți un concert de muzică live.

În fiecare seară, de miercuri, până sâmbătă, începând cu ora 20:00, Brent Melancon cântă la Red Angus Steakhouse. În timpul spectacolelor sale, muzicianul ne încântă cu piese de jazz și blues, 100% autentic americane, menite să ofere un plus de savoare serilor pe care le petreceți în oraș. Te asigurăm că muzica va fi la volumul ideal, care să îți permită să te bucuri de compania aleasă.”
Te-ar mai putea interesa: