Arcade Cafe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (96 votes, average: 4.79 out of 5)
Loading...
comments

Arcade Cafe

Arcade Cafe este in inima inimii Bucurestiului, in centrul Centrului Vechi, in mijlocul bulevardului cu piatra cubica si cladiri vechi.

O cafenea care iese in evidenta prin designul asemanator cu o mansarda pariziana cu vedere la Tour Eiffel.

Aici avem dovada ca micile aleii din capitala nu-s demne de frecventat doar vara, cand sunt pline cu mese scoase-n strada.

Atmosfera calda te va cuceri imediat si te va duce cu gandul la unul din puburile asezate pe strazile Parisului.

Interiorul este generos, compartimentat in 3 zone de sedere si permite organizarea de diverse evenimente, de la o cina romantica in doi, la aniversari si evenimente de companie.

Prima parte este un salon cu mese de lemn si scaune din fier forjat care domina cadrul, tot felul de obiecte de decor iti atrag atentia, de la candelabre, la tablouri si tot felul de lampi cu lumina calda.

Arcade Cafe are si o terasa interioara (wintergarden). Aici atmosfera este relaxanta, spatiul este plin cu plante si elemente din fier forjat lipite pe pereti care provin parca din alt secol.

Ultima parte este spatiul de la subsol (denumit de noi, lounge). Ca orice lounge care se respecta, culorile calde sunt completate de canapele confortabile, de scaune patrate, multe tablouri vintage si obiecte de decor alese cu gust.

Un loc cu o ambianta placuta cu un design deosebit unde au loc saptămanal seri de karaoke, seri de muzica live, petreceri tematice cu Dj.

Tot la subsol exista un barulet intim astfel incat, fie ca ai un coffee break, un pranz, o cina sau un eveniment de seara, totul este la indemana pentru o servire rapida.

Bucataria are specific international si veti recunoaște cu usurinta influentele italienesti, frantuzesti si romanesti.

Fie ca veți alege friptura de vita, platoul de branzeturi fine, ciuperci gratinate cu mozzarela, rucola, nuci si sweet chili, o duzina de paste si salate sau chiar coastele de porc (fierte in bere neagră, sos soya si miere).

Interesante sunt si sandwich-urile de la Arcade in care gasesti, pe langa cartofi wedges si somon, prosciuto crudo, ton… calitatea ingredientelor alese de noi vor transforma fiecare fel de mancare intr-un festin al papilelor gustative.

[Not a valid template]
Te-ar mai putea interesa: