Shoteria

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...
comments

Shoteria

“Stimați petrecăreți! Urmează stația Shoteria, cu peronul pe Șelari! Rugăm pasagerii să treacă la bar!” Cam așa am vedea noi o reclamă audio, cu o voce ca la Gara de Nord, la cel mai nou și mai cool bar deschis în Centrul Vechi, locul unde ești invitat să-ţi faci încalzirea pentru party și te dregi după ce ai colindat cluburile.

Shoteria este unul dintre cele mai nonconformiste baruri din Orasul Vechi. Într-un spatiu intim și animat, ești invitat în sectorul “Plecare”, acolo unde poți comanda toate variantele de shooturi care îți trec prin cap, de la clasicul tequilla cu sare și lămâie, la vodca, whisky, absint și alte “gloanțe” grele.

Te vei “înarma” astfel pentru petrecerile la care vrei să mergi în cluburile din Centrul Vechi. Prețurile la Shoteria sunt între 5 și 14 lei, așa că încșlzirea nu te va costa cine știe ce, iar în club vei ajunge pregătit pentru tentații, cu cheful de distracție asigurat!

Iar spre dimineață, înainte să pleci acasa sau cine știe pe unde, ești invitat să te dregi în sectorul de “Sosiri”, acolo unde vei fi tratat ca la carte, cu tot felul de chestii miraculoase, de la ginger shot la apa filtrata și, bineințeles, celebrele leacuri tradiționale – zeamă de varză, borș și gogonele. Tare, nu!

Odata “reinstalat” sistemul, vei putea să pleci la somn sau să îți continui aventurile lucid, fără să-ți fie rău!

Shoteria are mari șanse să devină unul dintre cele mai populare locuri din Centrul Vechi. Ideea originală, băuturile speciale și atmosfera il fac să fie una dintre destinațiile must-see. Garantat OrasulVechi.ro! Pentru că știi deja. De la noi afli toate ponturile de distracție din Centrul Vechi.
Te-ar mai putea interesa: