Nomad Skybar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1,261 votes, average: 4.53 out of 5)
Loading...
comments

Nomad Skybar

Amplasat pe strada Smârdan nr. 30, cel mai cool local cu terasă la etaj, din Centrul Vechi ocupă etajul 2 al clădirii care la parter găzduieşte alte două localuri celebre în Centrul Vechi, Club Bound şi Arcade Cafe.

Nomad Skybar este un loc în care designerii de la Twins Studio şi-au demonstrat măiestria, reuşind să realizeze un decor în care îmbină într-un mod neconformist oţelul şi sticla cu structurile clasice ale clădirii.

Iar cea mai spectaculoasă realizare este la etajul al doilea, o fostă mansardă, acolo unde au reuşit să dezvolte un spațiu amplu, cu acoperiş retractabil, care promite o atmosferă specială în serile toride de vară şi nu numai.

Nomad Skybar e un loc în care dacă ai intrat, măcar şi din curiozitate, îţi va fi greu să nu revii. Decorul, muzica, personalul prietenos şi veşnic cu zâmbetul pe buze te vor antrena într-o experienţă specială.

Localul este mare, spaţios, îndeajuns să îţi inviţi fără emoţii prietenii, colegii, să petreceţi împreună o seară de distracţie pe muzica antrenantă a DJ-ului clubului.  Urmăreşte-ne site-ul. Vei afla programul petrecerilor, îţi vei vedea pozele făcute acolo, vei fi primul care va afla ce produse venite din bucătăria proprie vei putea servii. Să nu uităm de etajul 1 care se va inaugura în curând. Din informațiile pe care le avem, acolo vom avea un cigar club.

Și pentru ca accesul sa fie cât mai facil, propritarii au instalat un lift ultramodern de capacitate mare direct din stradă. Binențeles există și varianta scări. Până și acestea au fost schimbate în întregime pentru siguranța clienților.

Vezi foto de la toate petrecerile din Nomad Skybar
Te-ar mai putea interesa: