Fire Club

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Fire Club loc de legendă în Centrul Vechi

Dacă vrei să mergi într-un loc care știe niște povești, trebuie neapărat să bei o bere în Fire. Fie că vorbim despre cel de pe Gabroveni, fie că ne oprim la cel de pe Covaci, spiritual Fire îți pune toate rotițele în mișcare.

Cunoscut în special printre rockeri, Fire continuă să fie locul cu cele mai bune prețuri din Centrul Vechi. În plus, aici poți asculta muzică necomercială care este refuzată în alte părți.

“Anii 2000 au fost cu siguranță adjudecați de “Fire”, club situat în centrul istoric al capitalei. Undeva pe strada Gabroveni din zona Lipscani există din anul 2000 un loc sinonim cu o generație. Locul unde muzica necomercială sau să-i spunem “neacceptata” de alte cluburi din motive comerciale a prins viață pentru prima dată. Locul unde cei care vroiau să trăiască, să simtă și să experimenteze altceva veneau săptămânal, iar “Fire” a devenit un club unde mulți dintre puștii de atunci s-au regăsit, iar după ce treptat s-au identificat cu locul, au legat prietenii și putem vorbi astăzi practic despre formarea unei familii. Familia “Fire Club””, spun reprezentanții clubului.

Implant pentru Refuz, Zdob și Zdub, Vița de Vie, Paraziții, OCS, Șuie Paparude, Nightloosers sau Luna Amară sunt o parte din trupele românești care au dat boxele la maxim în Fire. Nu au lipsit nici vizitele din străinătate, pe scena clubului concertând de-a lungul timpului formații precum “Therapy?”, “Born from Pain”, “Nomeansno”, “25 ta life”, “Kultur Shock” sau “Last Hope”.

 
Te-ar mai putea interesa: