Revelion 2014: Cabaret du Old City

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

REVELION 2014 Old City – CABARET SHOW

In noaptea dintre ani, OLD CITY Lipscani va va rasfata cu un show de exceptie: NEW YEA’S EVE CABARET SHOW!

Gazda serii intr-o atmosfera incantatoare si plina de culoare, Cosmina Pasarin.

De asemenea, v-am pregatit show-uri de exceptie cu trupa de cabaret  Les Mademoiselles dar si multe alte surprize!

Insasi tema petrecerii nu te va lasa sa-ti stapanesti picioarele iar ochii iti vor zambii intreaga noapte privind la frumusetea spectacolului oferit de OLD CITY.

Un inceput de an in familia Old City va face ca 2014 sa fie plin de entuziasm, noroc si realizari!

 OPEN BAR: Vodka Absolut, Whisky Ballentine’s, Rom Havana Club Anejo Bianco, Irish Cream Omara’s, Ramazzotti Amaro, Tequila Olmeca, Gin Seagram’s, Cinzano Bianco, Cinzano Rosso, Campari, Vin alb  Chardonnay Prahova Valley, Vin rosu Cabernet Sauvignon Prahova Valley, Bere Heineken, Pfanner Mere, Pfanner Portocale, Pfanner Piersici, Dorna Apa plata, Dorna Apa minerala, Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes Tonic, Schweppes Mandarine, Schweppes Bitter Lemon, Nestea Piersici, Nestea Lamaie, Espresso.

Sampanie la miezul noptii

OPEN BUFFET

SALATE: Salata Old City (salata verde, piept pui gratar, nuca, struguri, sos feta), Salata Caesar (salata verde, bacon, piept de pui, crutoane, parmesan, dressing), Salata Greceasca (salata verde, ceapa rosie, castraveti, rosii, ardei, masline, feta)

PLATOU BRANZETURI FINE: Rosenborg Blue Cheese, Camembert, Schweitzer, Emmentaler, Cascaval, Struguri, Miez de nuca

PLATOU RECE: Grisine invelite in Prosciutto Crudo, Mini frigarui rosii cherry cu mozzarella bocconcini, Bruschete cu salam Napoli, Bruschete cu somon fumee, Bruschete cu pomodori secchi si parmezan, Sunca Parma umpluta cu crema gorgonzola, Tartine cu icre rosii, Crab pane cu sos tartar

PLATOU CALD: Sarmalute in foi de vita cu sos de pomodori secchi si smantana, Antricot de vita in sos brun, File porc in sos dulce acrisor, Piept de pui marinat in ierburi aromate la gratar, Somon la gratar cu sos de lime si unt, Calamar pane in pesmet auriu cu sos Apio, Chiftelute din carne de mistret cu coriandru, Bulete de cascaval, Risotto cu legume, Cartofi la cuptor cu rozmarin, Legume la gratar

PLATOU TRADITIONAL: Toba, Lebar, Sunculita afumata, Jumari, Sorici, Branza de burduf, Ceapa rosie, Salata de muraturi asortate, Chifle

DESERT: Fructe, Cozonac, Tort

PRET: 400 lei/persoana

* -10% pentru grupurile mai mari de 15 persoane

sau

-10% pentru achitarea totala pana pe 15.12.2013

Data limita a achitarii contravalorii rezervarilor este de 20.12.2013




Te-ar mai putea interesa: