Wonder Woman cucerește Twitter-ul. A lăsat în urmă filme precum La La Land sau Beauty an the Beast

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Wonder Woman cucerește Twitter-ul. A lăsat în urmă filme precum La La Land sau Beauty an the Beast

Încă de la lansare, Wonder Woman a cucerit fanii din întreaga lume, supereroina DC Comics doborând numeroase recorduri.

Pe lângă faptul că și-a adjudecat titlul de blockbuster-ul cu cele mai mari încasări din Statele Unite, Wonder Woman a doborât un alt record – a devenit filmul cu cele mai multe reacţii pe Twitter în SUA.

Potrivit cinemagia.ro, informațiile de pe variety.com susțin că această producție cinematografică a depășit 2.19 milioane de tweet-uri, reușind astfel să întreacă La La Land și Beauty and the Beast.

Nu doar filmul a fost subiectul a numeroase tweet-uri, ci și personajul principal, interpretat de actrița Gal Gadot. Eroina s-a clasat și ea în fruntea celor mai discutate personaje din prima jumătate a acestui an.

Potrivit sursei citate, partenerul său de film, Chris Pine, ocupă locul 3 în clasament. Locul 2 revenindu-i lui Batman.

În contul personal al lui Gadot, cele mai populare comentarii sunt cele legate de materialele de promovare a peliculei Wonder Woman, inclusiv cele două trailere și posterul.

Filmul a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, primind numeroase reacții pozitive și aprecieri, atât din partea criticilor, cât și a publicului. Cu un buget de 150 milioane de dolari, a ajuns la încasări internaționale de 250 milioane în toată lumea și este pe cale să întreacă liderul anului la box office, filmul Beauty and the Beast.

În România, Wonder Woman a cucerit efectiv publicul, producția cinematografică reușind performanța să fie 2 weekenduri consecutive în topul box-office-ului românesc.
Te-ar mai putea interesa: