Wonder Woman cel mai de succes film realizat vreodată de un regizor de sex feminin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Wonder Woman cel mai de succes film realizat vreodată de un regizor de sex feminin

Wonder Woman a devenit cel mai mare film de acțiune din toate timpurile, regizat de o femeie, acesta obținând o valoare globală de 653.9 milioane de dolari.

Filmul cu supereroi, marca DC Comics, regizat de Patty Jenkins a depășit de curând recordul stabilit pe marele ecran de producția adaptată Mamma Mia a lui Phyllida Lloyd, ale cărei încasări au însumat în anul 2008 – 609.8 milioane de dolari. Totodată, Wonder Woman a întrecut și încasările din 2016, obținute de controversatul Fifty Shades of Grey, regizat de Sam Taylor-Johnson (85.2 milioane de dolari, în primul weekend de la lansare).

Încă de la lansare, la începutul acestei luni, Wonder Woman al cărei personaj principal este Gal Gadot, s-a bucurat de numeroase reacții pozitive printre fani. Mai mult, potrivit nme.com, Patty Jenkins a distribuit recent o notă emoționantă de mărturii, conform cărora chiar și piticii de grădiniță s-au lăsat inspirați de această producție cinematografică, mai ales fetițele.

Prin dezvăluirile din acea notă se regăsea și următorul exemplu: o fată a mers la școală cu „o listă printată care conținea numeroase femei supererou, precum și puterile acestora, pentru a evita orice problemă atunci când rolurile urmau să fie stabilite în timpul pauzei.”

Totodată, Jenkins a răspuns la acea notă, scriind – „Absolut Incredibil! Asta face ca fiecare zi grea să merite. Mulțumesc tuturor celor care au scris.

Între timp, actrița principală Gal Gadot se pregătește să apară din nou pe micile ecrane odată cu lansarea filmului Justice League care va avea loc în luna noiembrie a acestui an.