Voltaj a lansat primul videoclip filmat în 360°

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Voltaj a lansat primul videoclip filmat în 360°

 Trupa Voltaj a lansat un nou videoclip pentru piesa “Din toată inima”, cu care marchează o premieră digitală: primul videoclip filmat în 360° al trupei, ce are un mesaj de susținere pentru echipa națională de fotbal – “Din toată inima pentru Naționala României”

Dacă în urmă cu câteva zile, trupa realiza prima poză 360° cu care promova concertul din Hard Rock Cafe București, acum baieții continuă seria premierelor cu care ne-au obișnuit și lansează primul lor videoclip filmat 360° pentru hitul “Din toată inima”, cu un mesaj special pentru Naționala României: “Din tribună sunt cu tine / Luptă pân’ la capăt și-o sa fie bine. Galbeni ca și soarele/ Azi mergem iar spre victorie”.

“Suntem foarte nerăbdători să vedem reacția fanilor noștri la această nouă abordare în ceea ce privește videoclipurile. Pentru noi a fost o experiență foarte interesantă, am filmat în mijlocul oamenilor, în mai multe locuri din București (N.R: inclusiv în Centrul Vechi) și, fiind 360 de grade, acum putem să urmarim reacțiile tuturor. Cât privește această nouă variantă a melodiei ‘Din toată inima’, ea e un semn de susținere din partea noastră pentru echipa națională de fotbal a României la Euro 2016. Hai România!”, declară Călin Goia, solistul trupei.

Printre premierele realizate de către trupa Voltaj de-a lungul timpului se număra: primul CD Multimedia, “Bungee”, primul video filmat cu un telefon mobil sau prima melodie cântată pe o tableta etc.

Pentru o experiță completă, deschide clipul de pe telefon sau tabletă, apoi rotește-le pentru a te orienta în orice direcție pentru a vedea mai mult.
Te-ar mai putea interesa: