VIDEO: Trailerul Fifty Shades Darker face furori

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

VIDEO: Trailerul Fifty Shades Darker face furori

Universal Pictures a făcut public trailer-ul pentru drama erotică Fifty Shades Darker. Acesta este al doilea din trilogia filmelor ce au avut la bază romanele lui E. L. James, iar primele imagini dezvăluite promit o întorsătură savuroasă a poveștii.

Pelicula pune accentul pe povestea Anastasiei Steele (Dakota Johnson). Imaginile ne-o dezvăluie speriată și confuză. La insistențele lui Christian Grey, Anastasia acceptă să se împace cu acesta, însă lucrurile nu par deloc simple.

Astfel, se pare că protagonista va trebui să facă față furiei și invidiei femeilor de dinaintea ei, din viața lui Christian Grey. În scenă intră două personaje-cheie: Leila Williams (Bella Heathcote) și Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere BDSM ale lui Christian, care urmăresc să revină în viața lui și să o înlăture pe Anastasia din peisaj.

Se pare că întâmplările prezentate i-au pus pe fani cu sufletul pe jar, întrucât, în doar 2 zile de la publicare, trailerul a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Sunteți curioși care e deznodământul? Mai aveți puțintică răbdare, până în februarie, anul viitor. Astfel, premiera mondială va avea loc pe 10 februarie 2017. Ultimul film din seria Fifty Shades of Grey este Fifty Shades of Freed, acesta fiind programat să apară pe 9 februarie 2018.
Te-ar mai putea interesa: