VIDEO: SunUp – cel mai nou leac împotriva mahmurelii. Uite în ce constă!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

VIDEO: SunUp – cel mai nou leac împotriva mahmurelii. Uite în ce constă!

Doi studenții de la Universitatea Yale susțin că au descoperit cel mai nou leac împotriva mahmurelii. Acesta este 100% natural și, se pare, își face treaba de minune.

Liam McClintock și Margaret Morse au colaborat cu absolvenții Yale, profesori și producători de produse farmaceutice, pentru a crea SunUp. Acesta este un supliment natural, sub formă de pulbere și cu aromă de citrice care se dizolvă în apă.

Ingredientele din SunUp au fost gândite cu scopul de a oferi organismului substanțele nutritive esențiale, necesare în combaterea toxicității alcoolului. De asemenea, aceasta reglează nivelul de glutamină și contracarează tulburările imunologice. Astfel, consumatorii care doresc să se recupereze după o noapte zdravănă de beție, pot amesteca praful pur și simplu în băutura pe care o consumă.

Potrivit time.com, unul dintre autorii acestei invenții a declarat că ceea ce l-a determinat să creeze acest leac a fost tocmai faptul că niciun leac împotriva mahmurelii, dintre cele cunoscute deja, nu este eficient. Astfel, intenția creatorilor a fost obținerea unui leac eficient, care are la bază știința.

Pentru a produce SunUp, creatorii – Liam McClintock și Margaret Morse au avut nevoie de suma de 20.000 de dolari (necesară pentru producția minimă din acest remediu). Strângerea de fonduri, a fost floare la ureche, astfel că aceștia au strâns o sumă mai mare decât cea de care aveau inițial nevoie. De asemenea, un pachet individual de SunUp este disponibil la prețul de 5 dolari.

Mai multe informații despre acest nou leac împotriva mahmurelii sunt disponibile AICI.