Video: Un nou trailer pentru Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Video: Un nou trailer pentru Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

Un nou trailer pentru Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar a fost distribuit online.

Acest film va fi al cincilea din seria francizei Pirații din Caraibe. În cadrul său va juca și Orlando Bloom care va relua rolul lui William Turner. Ultima oară când Bloom a apărut într-un film din cadrul acestei francize a fost în anul 2007, în al 3-lea film din serie – „La capătul lumii”.

Noul teaser folosește aceleași imagini care au apărut și în cadrul trailer-ului lansat luna trecută la Super Bowl, însă este  puțin mai scurt decât trailerul lansat anterior. În acesta, atât tânărul Jack Sparrow, cât și varianta sa mai bătrână (ambele jucate de Johnny Depp) apar alături de Turner și Căpitanul Armando Salazar, jucat de Javier Bardem.

Totodată, după cum deja știm,  există numeroase zvonuri care dezvăluie că Paul McCartney va apărea în Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar.

Aparent, filmările pentru cel de-al cincilea film din franciză erau deja încheiate în momentul în care basistul trupei The Beatles a fost adăugat echipei de distribuție.

Potrivit Deadline, imaginile nu au fost refilmate, însă a fost adăugată o extra-scenă, care conține apariția lui McCartney. Detalii despre rolul acestuia încă nu au fost dezvăluite.

Apariția acestei vedete din lumea muzicii urmează apariției lui Keith Richards de la Rolling Stone, care a jucat rolul căpitanului Teague în Pirații din Caraibe: La capătul lumii și Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi.

Cel de-al cincilea film din seria Pirații din Caraibe va avea premiera la noi în țară pe 26 mai anul acesta.
Te-ar mai putea interesa: