Video: Hotelul The DogHouse – paradisul oricărui iubitor de bere. Iată de ce!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Video: Hotelul The DogHouse – paradisul oricărui iubitor de bere. Iată de ce!

Compania de bere scoțiană BrewDog a lansat campania pentru propriul hotel cu 50 de camere, The DogHouse, în Columbus, Ohio.

Din moment ce este un hotel adminstrat de o companie de bere, așa cum vă imaginați, acesta va fi „paradisul berii”, oferind numeroase facilități tematice:

The DogHouse

  • Un robinet în fiecare cameră care oferă Punk IPA, brandul de bere al companiei
  • Un mini-bar aprovizionat în fiecare duș, astfel că nu e nevoie ca nici măcar o clipă să stai fără bere
  • Acces la edițiile limitate ale sortimentelor de bere, produse de companie
  • Acces la un centru spa care utilizează berea în produsele și tratamentele aplicate. Hmmm, ce zici de uleiuri de hamei sau un masaj cu malț de orz?
  • În suita de lux, te poți relaxa cu o baie fierbinte în… bere. Totuși, producători nu recomandă să te lași dus de val și să începi să bei berea din cadă, mai ales că aceasta va fi extrem de caldă, deci cu siguranță, gustul ei nu te va cuceri.

Deși poate mulți se gândesc că un hotel a cărui tematică este berea poate dăuna sănătății, lucrurile nu stau deloc așa. Principalele ingrediente din bere sunt orzul și hameiul. Acestea sunt o sursă excelentă de vitamina B, care este benefică pentru piele și păr.

Probabil sunteți curioși cam cât costă o experiență în paradisul berii. Ei bine, o noapte în acest hotel cu mic dejun inclus este 150$, în timp ce o noapte în suita de lux (incluzând un tricou, 2 masaje cu malț, 2 tratamente cu hamei, toate mesele incluse, ș.a.) se ridică la 2.000$.

Dacă dispui de un buget ceva mai mare, pentru 5.000$ ți se va crea propria bere, iar închirierea întregului hotel pentru o zi de naștere sau o nuntă, de ce nu, costă 30.000$.

Dacă deja îți surâde o experiență în acest regat al berii, trebuie să știi că deschiderea hotelului este programată pentru luna septembrie 2018, iar, potrivit, cofondatorului James Watt, trebuie să dăm uitării Disneyland, pentru că acest paradis al berii se va transforma în cel mai fericit loc de pe planetă.

Sursă: www.travelandleisure.com 
Te-ar mai putea interesa: