VIDEO: Carla’s Dreams a lansat o piesă în rusă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

VIDEO: Carla’s Dreams a lansat o piesă în rusă

Carla’s Dreams a lansat o piesă speciala pentru publicul vorbitor de limba rusă. Piesa se numeşte “Triunghiuri ” şi este una dintre piesele care vor fi incluse pe albumul in limba rusă la care lucreaza cei de la Carla’s Dreams.

“Triunghiuri” este compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi. Pentru acest videoclip, Carla’s Dreams a colaborat cu echipa cu care a făcut şi videoclipurile anterioare: Roman Burlaca (regizor) si George Secrieru (DoP). Pe langă albumul în rusă, Carla’s Dreams lucrează deja la un nou album în limba română. Foarte curând, vor lansa şi noul single în limba romană.

Carla’s Dreams se bucură de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reuşitelor din ultima perioadă a tuturor pieselor lansate. Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” şi “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube şi locul 1 pe radio şi TV în Romania. Mai mult, piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar şi India şi China.

Piesa “Sub Pielea Mea” a fost pe locul 11 in Top Shazam Worldwide, devansând artisti precum David Guetta, Justin Bieber, Pink, Adele, Major Lazer.
Te-ar mai putea interesa: