VIDEO: Bijuterii în barbă. Cel mai nou trend la bărbați

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

VIDEO: Bijuterii în barbă. Cel mai nou trend la bărbați

Purtarea bărbii reprezintă o variantă pentru care din ce în ce mai mulți bărbați optează, indiferent de vârstă. Sigur că există diverse metode de stilizare și de purtare a bărbii, însă se pare că acestea nu mai sunt suficiente. Cel mai nou trend pentru bărbați reprezintă purtarea de bijuterii în barbă.

Cu ajutorul acestora, poți să adaugi puțin de strălucire bărbii tale. Deja există branduri specializate care produc astfel de bijuterii pentru barbă, unul dintre acestea fiind branul italian Krato Milano.

Bijuteriile realizate de Krate sunt deosebite, fiind special create pentru bărbații cu barbă, pentru a le oferi acestora o metodă inedită de stilizare a bărbii și de completare a look-ului total. Astfel, designerul Valeria Stroukova a creat o linie de bijuterii dedicată bărbaților care poartă barbă.

Bijuteriile au un sistem ușor de prindere, sub forma spiralei, astfel că nu trebuie decât să le atașezi în barba ta deasă și lungă. Există o varietate largă de modele, astfel că poți opta pentru bijuterii cu cristale, sub formă de cranii și alte astfel de bijuterii și piercinguri.

Dacă tu nu porți barbă, dar ai un prieten bărbos, acum știi care e cadoul perfect! Uite în clipul de mai jos cum arată aceste bijuterii de barbă!