Vești bune pentru cei care dețin un Mac vechi sau folosit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Vești bune pentru cei care dețin un Mac vechi sau folosit

Deții un Mac mai vechi sau alte produse marca Apple? Vă era teamă că nu prea mai aveți ce face cu el? Ei bine, Apple vine cu o veste bună. Compania a actualizat mai multe aplicații Mac și iOS, printre care și iMovie, Numbers, Keynote, Pages și GarageBand. Potrivit informațiilor oferite de MacRumors, toate acestea au devenit gratuite pentru utilizatori.

În trecut, aceste aplicații erau disponibile gratuit doar pentru persoanele care dețineau un nou Mac, iPad sau iPhone, fabricat cel mult din 2013. De acum, nu mai există această regulă, astfel că dacă deții un dispozitiv marca Apple chiar și mai vechi de 2013, te poți bucura de acces gratuit la aplicațiile menționate.

Potrivit mashable.com, aceste modificări vor ușura inițiativa întreprinderilor și instituțiilor de învățământ de a descărca aplicații prin intermediul programului Volume Purchase.

În timp ce mulți utilizatori Apple se putea bucura de aceste aplicații, veștile nou-apărute îi vor bucura fără doar și poate pe utilizatorii de dispozitive Apple mai vechi sau second-hand, dar și pe cei cu computere „hackintosh” (atunci când macOS rulează pe un hardware care nu este fabricat de Apple). Întrucât procesul presupune un soi de „hacking”, de aici și denumirea „hackintosh”.

Durata medie de viață a unui Mac este de 4-5 ani, după trecerea acestei perioade, numeroase persoane hotărând că doneze acest tip de dispozitiv.
Te-ar mai putea interesa: