Veran Zorilă – concert de lansare a albumului The Magic of Silence

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Veran Zorilă – concert de lansare a albumului The Magic of Silence

În premieră în lumea muzicală se lansează albumul de smoothjazz „The Magic of Silence” al lui Veran Zorilă. Evenimentul se va desfășura pe 31 Mai 2017 la Creart,  București, într-un cadru restrâns și distins.

Iubitorii acestui gen sunt invitați la întâlnirea cu unul dintre cei mai talentați muzicieni-artiști din ultimii ani, Veran Zorilă, inițiatorul acestui album. Doritorii vor putea cumpăra albumul, care se lansează pe CD într-o versiune limitată, în cadrul unei audiții urmate de o sesiune de autografe.

Muzica lui Veran Zorilă

Saxofonist și compozitor, Veran Zorilă a absolvit Universitatea Națională de Muzică, Secția de Clarinet, în prezent fiind masterand la Secția de Jazz.

Personalitate carismatică, nu ai cum să nu îl remarci. Mesajul său muzical servește oamenii, misiunea declarată fiind cea a unui spirit conștient de vocația sa.

Stilurile sale muzicale variază de la muzica pop, R&B, latino, la funk, toate aceste genuri muzicale complexe definindu-i smoothjazz-ul într-un mod foarte personal.

Muzica artistului se conturează ca un complex de stări prin care el jonglează cu instrumental muzical ca un adevărat magician al sunetelor. Cand Veran începe să cânte, ceva uimitor se întâmplă, un soulfuness profund te învăluie, reverberațiile sale muzicale te eliberează de stress-ul cotidian instantaneu.

Albumul The Magic of Silence

Albumul The Magic of Silence este un proiect ambițios și vizează iubitorii genului smooth jazz oferta anului 2017, dar nu numai. Compozițiile sale și ale colegului său, sunt provocări muzicale, simple, clare, dar foarte profunde, care au la bază elemente de psihologie și spiritualitate.

Așadar, nu ratați să descoperiți un artist complex a cărui muzică îți va trezi o gamă largă de stări! Haideți la lansarea albumului „The Magic of Silence”, pe 31 Mai 2017, în Sala Creart din București.

Biletele se pot cumpăra de la Sediul Creart din Piața Lahovari, Nr.7, sau prin rețeaua de bilete eventim.ro.