Uite ce actriță va avea rol pricipal în următoarele filme din Avatar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Uite ce actriță va avea rol principal în următoarele filme din Avatar

Președintele Lightstorm – Jon Landau – a anunțat marțea aceasta, în cadrul conferinței de la Fox, CineEurope, desfășurată la Barcelona, că Oona Chaplin este cea mai nouă membră a echipei de distribuție pentru Avatar.

Oona Chaplin

După ce a jucat în „Game of Thrones” (interpreta personajului Talisa Maegyr), „Black Mirror” şi în serialul BBC „Taboo”, alături de Tom Hardy, Oona Chaplin – nepoata lui Charlie Chaplin – a fost angajată să joace în toate filmele ce vor urma, din seria „Avatar”, de James Cameron.

Oona Chaplin se alătură membrilor vechii distribuții, Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver și Stephen Lang, pentru sequel-urile ce urmează să fie lansate în cinematografe începând cu anul 2020.

Intrigile sequel-ului sunt încă ținute sub aura misterului, însă, potrivit variety.com, Chaplin va juca rolul lui Varang, descrisă ca fiind un personaj central puternic și vibrant, care apare pe întreaga durată a continuărilor Avatar.

Producția cinematografică Avatar s-a lansat în 2009, ceea ce înseamnă că primul sequel se va lansa un deceniu mai târziu. Scenariile celor patru filme au fost deja scrise.

Cameron a anunțat încă de anul trecut la ComicCon că vor fi lansate încă 4 continuări pentru Avatar, acestea urmând „să cucerească” cinematografele cu anul 2018. Tot atunci, creatorul fascinantei producții care s-a poziționat ca fiind campionul box-office-urile din toate timpurile (2.8 miliarde de dolari), a declarat că viziunea sa asupra poveștii s-a extins semnificativ.

Datele americane de lansare a filmlelor sunt după cum urmează:

  • Avatar 2 – 18 decembrie 2020
  • Avatar 3 – 17 decembrie 2021
  • Avatar 4 – 20 decembrie 2024
  • Avatar 5 – 19 decembrie 2025
Te-ar mai putea interesa: