Uită de Tinder! CasualX – cea mai nouă aplicație de agățat. Uite ce caracteristici are!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Uită de Tinder! CasualX – cea mai nouă aplicație de agățat. Uite ce caracteristici are!

Tinder are deja o reputație construită printre doritorii de aventuri, însă, de curând o nouă aplicație de agățat a fost lansată. Este vorba de CasualX.

CasualX se adresează exclusiv persoanelor care sunt în căutare de relații fără obligații. Poate fi caracterizată ca „Tinder Minus Marriage-Minded Daters”. Aplicația a fost proaspăt lansat pentru iOS și în curând va fi disponibilă și pe Android.

Fondatoarea acestei aplicații este Michelle Li și aceasta a văzut CasualX ca un răspuns la nevoile persoanelor din jurul său. Mai mult, aceasta a declarat că în multiple rânduri a constatat incompatibilitatea dintre persoane care s-au găsit prin aplicația Tinder. De ce? Ei bine, există numeroase cazuri în care o persoană caută doar sex ocazional, în timp ce cealaltă este în căutarea unei relații serioase. Astfel, utilizând CasualX, această problemă este eliminată din start.

Probabil vă întrebați prin ce se deosebește această aplicație de cele existente. Potrivit fondatoarei, CasualX, similar oricărui social media feed, permite utilizatorilor să încarce fotografii și gânduri/idei pe care să le împărtășească cu ceilalți utilizatori. Totodată, acestea sunt disponibile atunci când intri pe profilul unei persoane care utilizează CasualX.

De asemenea, aplicația permite utilizatorilor să dețină albume private și să protejeze cu o parolă accesul la aplicație.

Dacă vă tentează să utilizați această aplicație, cel mai important lucru pe care trebuie să îl rețineți este profilul targetului. Astfel, CasualX este pentru aceia care doresc să „întâlnească cupluri și persoane singure pentru one night stands, prieteni cu beneficii, aventuri extraconjugale, swinging, sau orice alt tip de relație sexuală ocazională, fără angajamente și atașamente emoționale.”

Se așteaptă ca aplicația să fie una de succes, astfel că, într-o testare beta a adunat mai mult de 50.000 de utilizatori și a generat mai bine de 1000 de potriviri într-o zi.

Sursa: Mashable
Te-ar mai putea interesa: