De ce ar trebui să ai mereu o minge de tenis la tine, atunci când călătorești cu avionul

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

De ce ar trebui să ai mereu o minge de tenis la tine, atunci când călătorești cu avionul

Când ne facem bagajul pentru o călătorie, trebuie să avem grijă să nu uităm numeroase lucruri: de la periuța de dinți și parfumul, până la… mingea de tenis. Da, da, ai citit bine! E musai să ai o minge de tenis în bagajul de mână, atunci când călătorești cu avionul.

De ce să adaugi o minge de tenis în bagaj? Ei bine, nu-ți imagina că vei lovi cu ea de peretele cabinei avionului, pentru a trece mai repede timpul… însă, aceasta îți va fi utilă pentru stretching.

Mersul cu avionul pe distanțe lungi și statul jos pe întreaga durată a zborului nu se numără printre cele mai sănătoase activități. Să te mai ridici și să mergi puțin sau să faci stretching te va ajuta să-ți relaxezi mușchii și să te simți mai confortabil.

Astfel, potrivit travelandleisure.com, chirurgul Ali Gjoz de la Clinica de Ortopedie din Londra, oferă câteva sfaturi utile oricărei persoane care călătorește cu avionul pe distanțe mai lungi. Conform spuselor acestuia, utilizarea unei mingi de tenis pe parcursul zborului permite sporirea circulației. Acesta recomandă să rulezi mingea de tenis peste umeri, pe spate, picioare și chiar sub tălpi, pentru a ajuta ca sângele să curgă din nou.

Privind procedura de masare propriu-zisă a picioarelor, Gjoz recomandă să începeți cu gleznele și rulați mingea de tenis de jos în sus, pentru a stimula sângele să se deplaseze înapoi spre inimă.

Și să nu cumva să vă faceți griji despre ce va zice lumea când vă va observa masându-vă cu o minge de tenis. Recomandați-le să încerce și cu siguranță se vor abține de la orice comentarii răutăcioase.
Te-ar mai putea interesa: