Topul celor mai puțin profitabili actori de la Hollywood din 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Topul celor mai puțin profitabili actori de la Hollywood din 2016

Revista Forbes a realizat topul celor mai puțin profitabili actori de la Hollywood, ai anului 2016, iar pe prima poziție, pentru a doua oară consecutiv, s-a clasat Johnny Depp.

Se pare că acest an nu a fost unul de bun augur pentru starul de la Hollywood, nici pe plan sentimental, nici profesional. Astfel, pe lângă experiențele personale extrem de tumultoase (divorțul de Amber Heard), producțiile în care a jucat actorul nu prea s-au bucurat nici ele de succes. Dovadă sunt ultimele 3 filme în care Depp a jucat. Astfel, acestea au returnat, din încasări, pentru fiecare dolar ce i-a fost plătit, numai 2,80 dolari. La acest rezultat a contribuit şi eşecul masiv la box office al sequel-ului lui Alice în Wonderland, a cărui producţie s-a ridicat la 180 milioane de dolari.

Locul al doilea în acest top al celor mai puțin profitabili actori de la Hollywood îi revine lui Will Smith ale cărui producții au returnat 5 dolari la fiecare dolar plătit. Will Ferrell şi Channing Tatum își păstrează locul în top, cei doi fiind urmați de George Clooney. Pe locul 6 se situează Adam Sandler, acesta fiind urmat de Mark Wahlberg şi Leonardo DiCaprio.

În topul 10 al acestor actor extrem de costisitori, dar puțin profitabili se găsește o singură femeie și anume Julia Roberts. Clasamentul este încheiat de Bradley Cooper, profitul producțiilor în care acesta a jucat ajungând la 12.1 dolari returnați la fiecare dolar plătit.

Pentru realizarea acestui clasament, echipa Forbes a avut în vedere profitul ultimelor 3 filme în care acești actori au jucat, excluzând animațiile, producțiile în care au jucat un rol nesemnificativ și cele care au înregistrat mai puțin de 2000 de proecții până în luna iunie a acestui an.

Iată un clip cu topul celor mai puțin profitabili actori de la Hollywood care vă dezvăluie mai multe detalii despre câștigurile înregistrate: