Top 5 filme horror cu cele mai mari încasări

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 5 filme horror cu cele mai mari încasări

Pentru că vremea nu prea ține cu noi, iar plimbări prin parc sau statul la soare pe o terasă rămân încă la stadiul de dorință, vizionarea unui film în propriul bârlog, pare cea mai bună opțiune.

Dacă ești amator al filmelor de groază, uite care sunt primele 5 filme din această categorie, cu cele mai mari încasări, din toate timpurile, potrivit time.com!

5.Hannibal (2001) – 351.692.268 $

Dacă încă nu ați văzut seria de filme Hannibal cu Anthony Hopkins, este timpul să o faceți. Din punctul meu de vedere, Hannibal, asemeni lui Dexter, este genul de criminal de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. J) Creepy, nu?

HANNIBAL continuă povestea din Tăcerea mieilor. Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling (interpretată în Tăcerea Mieilor de Jodie Foster) a discutat cu el într-un spațiu de maximă securitate pentru criminali psihopați. Dar, ea n-a uitat întrevederile lor, glasul rece al dr. Lecter încă mai sună în visele ei.

4.Signs (2002) – 408.247.917 $

Tot ceea ce își închipuia fermierul Graham Hess (Mel Gibson) că știe despre lume, se schimbă dintr-o dată, când descoperă un mesaj ciudat-niște cercuri stranii, niște linii întortocheate desenate de o mână nevăzută în lanurile cu porumb. Pe măsură ce încearcă să dezlege misterul, ceea ce află, va sfârși prin a-i schimba iremediabil viața. Și nu numai viața sa, ci a fratelui sau (Joaquin Pheonix) și a copiilor (Rory Culkin, Abigail Breslin). M. Night Shyamalan a regizat și a scris scenariul acestui film unic în ce privește subiectul abordat. Ceea ce realizează el este o aventură cu efectul unui vis amețitor, o poveste misterioasă despe fenomenul “cercurilor” din lanurile de recolte, fenomen bizar, dar real, cu rădăcini în fantastic.

3.The Exorcist (1973) – 441.306.145 $

Bazat pe romanul lui William Blatty din 1971, filmul combină 3 scenarii într-o temă de succes. O fetiță de 12 ani este posedată de demoni și numai un exorcist o poate salva. Ea locuiește împreună cu mama ei în Georgetown, Washington și trăiește simptome ciudate, care îi pun în pericol viața. Ajutorul medical nu îi poate fi de niciun folos, singura soluție rămânând căutarea unui exorcist care să alunge demonii.

2.Jaws (1975) – 470.653.000 $

În anul 1975, regizorul Steven Spielberg a ecranizat best seller-ul lui Peter Benchley, de o forță impresionantă și plină de suspans. Unul dintre cele mai mari succese din istoria filmului, “Fălci” a lăsat o amprentă de neuitat, atât asupra publicului, cât și asupra celor care merg la plajă, descriind în câteva cuvinte, o mare înspăimântătoare: “NU INTRĂ ÎN APĂ!”

Teroarea odată pornită, Roy Scheider, Richard Dreyfuss și Robert Shaw trebuie să-și unească forțele într-o încercare disperată de a distruge un ucigaș ce cântărește aproape trei tone.

1.The sixth sense (1999) – 672.806.292 $

În acest zguduitor thriller psihologic, la numai 8 ani ai săi, Cole Sear (HALEY JOEL OSMENT) este hărțuit de un secret apăsător: îl vizitează fantome. Fire introvertită, retrasă, Cole este înspăimântat de sufletele neliniștite ivite din umbră. Derutat de puterile sale paranormale și prea tânăr pentru a ști ce să facă, Cole nu destăinuie terifiantele sale trăiri decât psihologului său, Dr. Malcolm Crowe (BRUCE WILLIS). Pe măsură ce Dr. Crowe încearcă să descopere periculosul adevăr despre capacitățile supranaturale ale lui Cole, pacientul și terapeutul trăiesc împreună un șoc ce-i va purta într-o realitate înfricoșătoare și inexplicabilă.
Te-ar mai putea interesa: