Ce tip de bărbați oferă partenerelor cele mai tari experiențe sexuale

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ce tip de bărbați oferă partenerelor cele mai tari experiențe sexuale

Nu știm cât se mai aplică, dar se spune că cea mai sigură și simplă cale prin care se ajunge la inima unui bărbat, este prin stomac. Dar ce știm de modurile în care o femeie poate fi dată pe spate? Cu ce pot fi acestea impresionate? Sau, mai bine zis, ce tip de bărbați poate fura inima oricărei femei?

Potrivit unui studiu recent, acei bărbați care au în comun următoarele caracterstici, pot da pe spate orice femeie: să fie gentili, amuzanți și să miroasă bine.

Studiul în cauză a inclus 100 de femei singure, cercetătorii analizând istoria sexuală a acestora. Scopul? Să vadă ce tip de bărbați oferă femeilor cele mai multe orgasme, deci cele mai tari experiențe sexuale.

Potrivit specialiștilor, această zonă nu dispune de prea multe cercetări: „Evoluția orgasmului feminin și rolul său în relațiile amoroase sunt destul de slab înțelese. În timp ce orgasmul masculin este legat în mod inerent de reproducere, orgasmul feminin nu este asociat în mod evident cu reproducerea sau cu beneficii privind supraviețuirea. De asemenea, orgasmul feminin nu are loc cu consecvență, în timpul actului sexual, așa cum se întâmplă în cazul celui masculin.”

Rezultatele cercetării menționate au arătat că acei bărbați care oferă femeilor cele mai tare experiențe amoroase, au în comun următoarele trăsături:

  • Atractivitate;
  • Umor;
  • Creativitate;
  • Căldură emoțională;
  • Fidelitate;
  • Miros plăcut;
  • Atențir la plăcerea pe care o simte partenera;
  • Experiență sexuală;

Potrivit spuselor femeilor participante la studiu, un rol important îl are și capacitatea de comunicare a bărbaților, îndrăzneala acestora de a vorbi despre pozițiile sexuale abordate. De asemenea, acest tip de bărbați prezintă mai multe șanse să utilizeze jucării sexuale și să dedice mai mult timp preludiului.
Te-ar mai putea interesa: