The Witcher – noul proiect Netflix

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The Witcher – noul proiect Netflix

Netflix a anunțat că producția serialului The Witcher, inspirat din cele 8 romane scrise de Andrzej Sapkowski reunite sub titulatura Witcher Saga, este în curs de desfășurare.

Cele 8 romane și colecții de povestiri, concentrate pe „vrăjitori” – vânători care dezvoltă abilități supranaturale la o vârstă fragedă pentru a lupta cu monștrii morți – au dat naștere deja unei francize impresionante în jocurile video, seriei de romane grafice, dar și unei adaptări de scurtă durată realizată de televiziunea poloneză.

Privind proiectul marca Netflix, conform informațiilor de pe mashable.com, scriitorul polonez va avea rolul de consultant creativ. Tomas Baginski, creatorul secvențelor de introducere ale celor 3 jocuri The Witcher va acționa ca regizor pentru cel puțin un episod.

Sean Daniel (The Mummy franchise, Ben-Hur, The Expanse) și Jason Brown (The Expanse) sunt producători executivi, iar serialul se va încadra în genul drama. Privind presonajele, Sean Daniel și Jason Brown, au dezvăluit într-o declarație comună, următoarele: „Personajele sunt originale, amuzante și surprinzătoare în mod constant și abia așteptăm se le aducem la viață la Netflix, casa perfectă pentru această poveste inovatoare.”

Având în vedere inițiativa Netflix, scriitorul romanelor a declarat următoarele: „Sunt încântat că Netflix va realiza o adaptare a povestirilor mele, rămănând fidel materialului sursă și temelor a căror scriere mi-a luat mai bine de 30 de ani. Sunt entuziasmat despre eforturile noastre ca echipă, de membri componenți ai acesteia care vor da viață personajelor.