La The PUB Universității servim o porție gratuită de filme

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

La The PUB Universității servim o porție gratuită de filme

The PUB Universității ne invită la o sesiune de filme interesante. Hai și tu marți, pe 30 mai, de ora 20:30, într-o aventură totală. Ne așteaptă o seară nebună, cu proiecții speciale și filme pe care n-o să ai vreodată ocazia să le vezi în cinema.

Fabrica de Scurtmetraje prezintă în luna mai 11 povești captivante. Timp de două ore și jumătate, pe ecranul generos de la The PUB Universității, vor rula cele mai bune filme scurte înscrise din toate colțurile lumii, din categorii precum: comedy, drama, SF, horror, fantasy, adventure, absurd, mystery, urban, satire, romance, crime. Astfel, filmele sunt destinate celor care doresc să iasă un pic din monotonia vieții cotidiene și să pătrundă într-o lume a filmului plină cu povești de diferite genuri și categorii.

Încă nu ai auzit de Fabrica de Scurtmetraje? Ei bine, e timpul să afli despre ce e vorba. Mai ales dacă te numeri printre cinefili. Acesta este un eveniment lunar organizat prin Short To The Point – o reţea internațională de distribuţie, difuzare şi promovare a filmelor scurte. Reprezintă unul dintre primele festivaluri de scurtmetraje din România și își propune să ofere publicului o selecție puternică de filme, alese pe sprânceană din sutele de producții înscrise lunar.

Deci, în penultima seară din mai, la The PUB Universității (B-dul Regina Elisabeta nr. 9) suntem invitați să savurăm o porție sănătoasă de filme care, by the way, e gratis. Creaturi fantastice, povești din viitor și scurtmetraje din selecția de la Locarno te așteaptă să le descoperi.

Dacă ești curios să descoperi trailerul lunii mai, poți intra AICI.