The Mannequin Challenge face senzație la Nomad Skybar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The Mannequin Challenge face senzație la Nomad Skybar

The Mannequin Challenge a luat cu asalt online-ul, astfel că cunt convinsă că toți ați văzut măcar un astfel de clip.

O provocare pe care numeroase celebrități, o mulțime de virale pe aceeastă temă, dar bine, bine… de unde a pornit această mișcare și ce reprezintă ea de fapt?

The Mannewuin Challenge este un trend online care presupune ca oamenii să uploadeze fel de fel de filmulețe în care ei par „înghețați în timp”.

Mișcarea parea să fi luat naștere acum vreo 2 luni și, potrivit thesun.co.uk, inițiatorii sunt adolescenții americani, iar pe fundal, în cele mai multe dintre cazuri, se aude Black Beatles de la Rae Sremmurd featuring Gucci Mane.

Dar această nebunie care a acaparat în final întreaga Planetă se pare că nu a pornit ca un promo pentru această colaborare din lumea hip-hop.

Printre celebritățile care au răspuns afirmativ la The Mannequin Challenge se numără fotbalistul Jamie Vardy; Cristiano Ronaldo și echipa portugheză de fotbal; Hillary Clinton, Bill Clinton și Bon Jovi; Adele, ș.a.

Privind The Mannequin Challenge în România, desigur că și la noi mișcarea i-a cucerit și i-a tentat pe mulți.

Provocarea a fost acceptată de participantele, juriul și prezentatoarea show-ului Bravo, ai stil! de pe Kanal D. Totodată, The Mannequin Challenge a fost practicată și de fetele din naționala feminină de la handbal. Ba mai mult, echipa de la Nomad Skybar din Centrul Vechi a realizat un clip interesant privind pregătirile pentru revelion 2017 și, evident, bazându-se pe The Mannequin Challenge.

Și pentru că ni se pare o idee super cool, lansăm o provocare pentru toate localurile din Centrul Vechi. Deci, dragile noastre gazde din Centrul Vechi, vă ține să acceptați provocarea? 😀
Te-ar mai putea interesa: