The Joshua Tree Tour 2017 începe pe 12 mai

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The Joshua Tree Tour 2017 începe pe 12 mai

Trupa U2 marchează cei 30 de ani de la lansarea legendarului album The Joshua Tree, prin susținerea unui turneu în Europa, Statele Unite ale Americii și Canada.

În cadrul turneului, trupa U2, formată din solistul Bono, chitaristul The Edge, basistul Adam Clayton şi toboşarul Larry Mullen Jr., va interpreta toate piesele de pe celebrul album, ce a fost lansat pe 9 martie 1987.

Acesta conţine hit-uri precum ”With Or Without You”, ”I Still Haven’t Found What I’m Looking For” sau ”Where The Streets Have No Name” şi s-a vândut în peste 25 de milioane de exemplare pe plan mondial.

Primul concert din cadrul turneului va fi susținut în oraşul Vancouver, Canada, pe 12 mai. Turul va continua cu alte 15 show-uri în America de Nord, acesta încheindu-se cu un concert în Cleveland, Ohio, pe 1 iulie.

Secţiunea nord-americană a turneului se deosebește și printr-o apariție în premieră a trupei U2 în calitate de headliner în Statele Unite, la Bonnaroo Music & Arts Festival.

Turneul va continua în spațiul european, prima oprire având loc la Londra, pe 8 iulie. Turneul The Joshua Tree continuă în mai multe orașe europene, programul fiind următorul:

  • Berlin (12 iulie);
  • Roma (15 iulie); Barcelona (18 iulie);
  • Dublin (22 iulie);
  • Paris (25 iulie);
  • Amsterdam (29 iulie);
  • Bruxelles (1 august).
Te-ar mai putea interesa: