The Hollywood Vampires, la Bucureşti

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The Hollywood Vampires, la Bucureşti

Vom avea, cu siguranţă, o vară incendiară. Pe 6 iunie în București, la Romexpo, când super-grupul The Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry (Aerosmith) va susține un show exploziv în premieră în România. 

Este o onoare, dar și un moment unic pentru țara lui Dracula, având în vedere că o trupă precum The Hollywood Vampires vine la noi în același an în care a performat la decernarea premiilor Grammy.

Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuti actori ai planetei are bineințeles un program încărcat, împărțindu-și viața între cariera muzicală și film, așa că românii se numără printre puținii norocoși care se vor putea bucura de o întâlnire de gradul zero cu titanul marilor ecrane.

Grupul The Hollywood Vampires, în care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost înființat de către legendarul Alice Cooper în 1970. În 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp și Joe Perry (Aerosmith) pentru a susține un concert la Festivalul Rock în Rio, din Brazilia, iar după succesul răsunător, aceștia au decis să pornească în turneu începând cu data de 24 Mai 2016.
Te-ar mai putea interesa: