The Cat Empire vine la Bucureşti

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The Cat Empire vine la Bucureşti

Pe 23 octombrie, australienii revin la Bucuresti la Arenele Romane pentru a-si prezenta noul album “Rising With The Sun”.

Muzica lor colorată a făcut înconjurul lumii și este dificil de descris și foarte greu de categorisit. Reputația trupei s-a construit pe un show live haotic și puternic, show văzut în 2015 de peste jumatate de milion de fani care și-au cumpărat bilete la concertele trupei.

Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume explozică plină de artificii și arome exotice alături de un ritm foarte adânc.

The Cat Empire scrie cântece care fac oamenii să danseze și muzica ce-ți dă impresia că tocmai ai fost furat și introdus într-o paradă mare și colorată. După showul sold out de acum doi ani alături de Subcarpați tot la Arenele Romane, se anunță un concert cu casa închisă.

Biletele pentru concertul THE CAT EMPIRE de la Arenele Romane se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe și la Berăria H)
Te-ar mai putea interesa: