Te tentează o bălăceală într-o piscină cu bere? Uite în ce țară europeană îți poți îndeplini moftul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Te tentează o bălăceală într-o piscină cu bere? Uite în ce țară europeană îți poți îndeplini moftul!

V-ți imaginat cum ar fi să vă bălăciți în muuultă, multă bere? Dacă da, îți poți îndeplini extrem de simplu visul, călătorind în Austria. Aici se află prima piscină cu bere din lume.

Piscină cu bere

Minunata construcție aparține Fabricii de bere Schloss Starkenberger din Tarrenz, Austria. Mai exact, aici sunt disponibile 7 piscine pline cu bere, care pot fi vizitate pentru 200 de lire, într-o sesiune de 2 ore. Auch, ustură puțin la buzunar, dar ca să testezi experiența, merită măcar o dată.

În ciuda faptului că cele 7 bazine conțin un potențial de 42.000 de halbe de bere fiecare, acestea sunt apreciate în principal pentru beneficiile asupra sănătății.

Se pare că vitaminele și calciul din bere înmoaie pielea și ameliorează diverse afecțiuni ale pielii. Totodată, aceste băi stimulează circulația sângelui, iar hameiul are un efect calmant asupra corpului și sufletului.

Vizitatorilor li se oferă și ochelari de bere, astfel că se pot bălăci, face scufundări și alte asemenea. Totuși, aceștia sunt avertizați să nu bea berea din piscină, întrucât aceasta e boalcă și să nu mai spunem că piscinele sunt pline de oameni transpirați. De asemenea, piscinele nu sunt curățate după fiecare utilizare.

Piscinele se află în pivnița Castelului Starkenberger, vechi de 700 de ani. Funcționarea acestora a început în 2005, când vechea pivniță de fermentare a castelului a devenit desuetă, așa că au transformat zona într-un spa de bere.

Deci, dacă aveți chef să vă bălăciți în bere caldă, în timp ce savurați o bere rece, hai în Tarrenz, Austria!
Te-ar mai putea interesa: