Te fascinează Millie Bobby Brown? Uite noua producție în care o poți urmări pe interpreta lui Eleven

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Te fascinează Millie Bobby Brown? Uite noua producție în care o poți urmări pe interpreta lui Eleven

Stranger Things este un serial care, am observat noi, acaparează tot mai multă lume. Cel puțin, noi nu cunoaștem pe cineva care să-l fi vizionat și să fie dezamăgit. Cum în fiecare serial, este un actor/actriță de care ne atașăm mai mult, în acest caz Eleven este preferata noastră. Iată în ce film veți putea să urmăriți performanța acesteia!

Actrița Millie Bobby Brown din Stranger Things s-a ales cu următorul său rol de proporții – sora cea mică a lui Holmes din seria Sherlock Holmes.

În timp ce actrița nominalizată la premiile Emmy este în așteptarea celui de-al treilea sezon din Stranger Things, aceasta se pregătește și pentru noul rol din seria de lungmetraje bazate pe romanele lui Nancy Springer: Enola Holmes Mysteries.

Potrivit nme.com, informațiile de pe Deadline susțin că Brown va lucra la proiect cu Entertainment Legendary după ce s-a închegat o relație în urma colaborării la sequelul Godzilla, regizat de Michael Dougherty.

Actori Stranger Things

Filmele vor fi bazate pe cele șase romane premiate, al căror subiect este construit în jurul misterelor investigate de Sherlock și de sora mai mică a lui Mycroft Holmes, Enola.

Această veste vine după ce pe Twitter au apărut tot felul de discuții, în care fanii își exprimau îngrijorarea că Millie Bobby Brown nu a apășit pe covorul roșu, alături de protagoniștii din Stranger Things, la decernarea premiilor Globurile de Aur. Totuși, imaginea alăturată ne arată că tinerii actori s-au bucurat de prezența reciprocă pe parcursul serii.
Te-ar mai putea interesa: