Târgul de Turism al României – ediția de primăvară 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Târgul de Turism al României – ediția de primăvară 2018

Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2018, se desfășoară în perioada 22 – 25 februarie, în noile pavilioane B1 și B2 de la Romexpo! Având o suprafața totală de 27.000 mp, acestea reprezintă locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvară și de toamnă ale TTR.

Ajuns la cea de-a XXXIX-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.

Pe lângă elementul B2C, Târgul de Turism al României are o importantă latură B2B, reprezentând pentru vizitatorii specialiști platforma ideală pentru a întâlni parteneri de afaceri, pentru a reînnoi și fideliza relațiile existente cu partenerii tradiționali.

De asemenea, Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile în domeniu. Astfel, în cadrul fiecărei ediții, au loc manifestări conexe organizate de Romexpo și partenerii acestui târg: ANAT –  Asociația Națională a Agențiilor de Turism, Camerele de Comerț și Industrie din România, OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural.

Acces Târgul de Turism al României

Intrarea se face pe bază de bilet în valoare de 10 lei. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Program de vizitare

  • 22-24 februarie 2018 (joi-sâmbătă): între 10.00-18.00
  • 25 februarie 2018 (duminică): 10.00-16.00
Te-ar mai putea interesa: