Ce sugerează poziția în care dormim despre relația de cuplu?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ce sugerează poziția în care dormim despre relația de cuplu?

Spune-mi cum dormi ca să-ți spun ce fel de relație ai! Potrivit expertului în această arie, Steve Pickering, modul în care cuplurile dorm indică tipul relației pe care aceștia o au, anunță indy100.com.

De-a lungul cercetării sale, Pickering a identificat 5 moduri în care cuplurile dorm, aceste poziții dezvăluind diverse caracteristici ale relației de cuplu.

  1. Modul lingură

Aceasta se referă la poziția clasică de dormit, în care persoanele dorm ghemuite, unul dintre parteneri îmbrățișându-l pe celălalt. Acest mod de a dormi sugerează dorința de protecție de partenerilor.

  1. Linguri separate

Această poziție este exact ca cea menționată anterior, diferența fiind că partenerii nu mai dorm îmbrățișați, între ei aflându-se un anumit spațiu. De obicei, această poziție este adoptată de cuplurile care sunt de mai mult timp într-o relație.

  1. Laturi opuse

Această poziție se referă la persoanele care dorm fiecare pe partea sa de pat. Deși poziția sugerează o deconectare, nu este cazul. De fapt, persoanele care practică această poziție de dormit, sunt sigure pe sine și se simt conectate cu partenerul.

  1. Urmărirea

Această poziție presupune cau unul dintre parteneri să îl „vâneze” pe celălalt prin pat, în încercarea de a se băga în sufletul său cu orice preț. Se pare că această metodă de „urmărire” este un joc declanșat de partenerul care este urmărit, tocmai pentru că-i place să se simtă în centrul atenției, dar vrea să pară că se lasă mai greu.

  1. Pieptul pe post de pernă

Așa cum deja ați intuit, această poziție presupune dormitul unuia dintre parteneri cu capul pe pieptul celuilalt. Potrivit cercetării în cauză, această poziție este abordată de obicei de persoanele aflate la început de relație.

Mai mult decât aceste mențiuni, Pickering, în cercetarea sa, a ajuns la concluzia că atunci când cuplurile nu dorm îmbrățișate, nu înseamnă că nu există o conexiune între ele.
Te-ar mai putea interesa: