Studiu: Vârsta la care femeile ating apoegul sexual

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Studiu: Vârsta la care femeile ating apoegul sexual

Ați tinde să credeți că cele mai bune experiențe sexuale sunt în perioada 20-30 de ani, atungi când tinerețea e în floare și nebunia destul de mare cât să ne pretăm la fel de fel de fantezii sexuale. Ei bine, un studiu recent ne contrazice, cel puțin în cazul femeile. Astfel, în urma unei noi cercetări bazate pe experiențele a peste 2.000 de femei, s-a decis care e vârsta la care acestea ating apogeul sexual.

Potrivit informațiilor de pe adevărul.ro, această cercetare ale cărei rezultate au fost dezvăluite de The Independent, susține că apogeul sexual este atins la vârsta de 36 de ani. Se pare că experiența sexuală acumulată cântărește mai mult decât nebunia primei tinereți.

Peste 2.600 de femei au răspuns la un chestionar, povestind despre experienţa orgasmelor, despre sentimentele şi atracţia asociate unei partide de sex. Răspunsurile lor au fost analizate pe trei categorii de vârstă, cele sub 23 de ani, cele cu vârste între 23 şi 35 de ani, şi cele de peste 35 de ani.

Cu privire la elementul „atracţie”, femeile în vârstă de 36 de ani s-au dovedit a fi cele mai încrezătoare în propria persoană, 8 din 10 afirmând că se simt sexy. Pe de altă parte, doar 4 din 10 femei din categoriile de mijloc au spus acelaşi lucru. Şi doar 7 din 10 dintre cele de sub 23 ani au declarat la fel.

Având în vedere experiențele sexuale trăite, femeile în vârstă de 36 de ani au dezvăluit că au atins apogeul sexual, orgasmele fiind resimţite cu o mai mare plăcere şi o cu mai mare frecvenţă. Mai mult decât atât, 6 din 10 femei au declarat că au orgasm la fiecare partidă de sex. Comparativ, numai 5 din 10 din categoriile femeilor cu vârste mai tinere au declarat aelași lucru.

Activitatea sexuală a femeilor de 36 de ani, din ultima vreme, a fost de asemenea una fructuoasă, 86% dintre acestea declarând că au avut parte de un sex excelent în ultimele patru săptămâni, în comparaţie cu 76% din grupul de mijloc şi 56% din grupul tânăr.

Deci, dacă simțiți că puteți mai mult în materie de sex, mai aveți puțintică răbdare! Odată cu trecerea timpului, apare și apogeul sexual!