Soundwave Tattoos – cea mai nouă formă de exprimare personală

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Soundwave Tattoos – cea mai nouă formă de exprimare personală

Pentru aceia care sunteți deja pasionați de tatuaje, cu siguranță această reprezintă o veste bună. Să-ți faci un tatuaj personalizat nu doar prin formă, dimensiune, semnificație, ci și prin sunet. Da, exact! Asta e ceea ce se vrea a fi Soundwave Tattoos!

Îți dorești să-ți conservi cele mai frumoase amintiri într-un mod inedit? Poate există un cântec care e special pentru tine sau un citat care surprinde exact ceea ce ești… Soundwave Tattoos te va ajuta să le păstrezi prin cea mai nouă modalitate care îmbină tehnologia cu arta. Ba mai mult decât atât, în acest mod vei avea ocazia să redai mesajul (conținut de tatuaj) ori de câte ori îți dorești.

Povestea Soundwave Tattoos

Soundwave Tattoos este ideea unui cuplu – Nate și Juliana. Aceștia s-au gândit că ar fi cool ca tatuajele să fie ascultate. La scurt timp, Nate și-a dat seama că acest lucru chiar este posibil. Astfel, acesta a fost primul care și-a făcut un astfel de tatuaj, care îi reprezenta pe Juliana și bebelușul lor de 4 luni, pe fundal auzindu-se un „te iubesc”.

Nate a filmat întregul proces și l-a postat Facebook. Văzând că reacțiile pozitive au început să curgă, a mai fost doar un pas până când cei doi să decidă să facă posibile aceste tatuaje pentru oricine. Astfel, aceștia au brevetat tatuajele personalizate de realitate augmentată, lansând Skin Motion – o aplicație inovatoare care dă viață tatuajelor.

Cum îți faci un astfel de tatuaj?

Pașii pentru a obține un astfel de tatuaj „vorbitor” sunt următorii: înregistrezi clipul dorit în aplicația Skin Motion, achiziționezi Soundwave Tattoo, după care acest tatuaj îți va fi realizat de un artist certificat Skin Motion.

Costul tatuajului este separat de costul utilizării aplicației ce îți permite ulterior să-ți asculți tatuajul.

Aplicația va fi lansată în iunie 2017, iar Soundwave Tattoos vor fi disponibile în primă fază doar cu pre-comandă.

Ceea ce e super tare, e că inițiatorii colaborează cu artiști tatuatori din toată lumea. Astfel, dacă vrei să devii membru ca să poți realiza un astfel de tatuaj, află cum poți reuși de pe skinmotion.com.
Te-ar mai putea interesa: