Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter. Iată motivul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter. Iată motivul!

Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter după ce apariția sa cameo din Game of Thrones a fost criticată de fanii serialului.

Cântărețul și-a șters întreaga activitate de pe site-ul de socializare la o lună de când anunțase că intenționează să facă acest lucru. După acest anunț făcut inițial, într-o postare de pe Instagram, Ed Sheeran a anunțat că s-a răzgândit: „Nu am să renunț la nimic”. Totodată, acesta a menționat că pur și simplu nu va mai citi comentariile de pe Twitter.

Cu toate acestea, de când a apărut primul episod din sezonul 7 din Game of Thrones, în care Ed Sheeran a apărut într-o scenă cu Maisie Williams, interpreta personajului Arya Stark, fanii GoT au apelat la social media pentru a se plânge de performanța slabă a artistului.

Potrivit independent.co.uk, o mare parte din critici vizau faptul că fanii se așteptau ca prezența lui Sheeran în serial să nu fie atât de ușor vizibilă, mai ales dacă ne gândim că alți artiști, cum ar fi toboșarul de la Coldplay, Will Champion, și Gary Lightbody de la Snow Patrol au fost mult mai dificil de distins în scenele jucate.

Scena în care Sheeran a jucat lasă de asemenea o oportunitate artistului să revină și în următorul episod, deși el nu a apărut în trailer.

Potrivit lui David Benioff, explicația apariției în serial a lui Ed Sheeran, este următoarea: „Știm că Maisie (Williams) este o mare fană a lui Ed Sheeran și de ani de zile am tot încercat să-l aducem pe artist în show-ul tv ca să o putem surprinde pe Maisie. În acest an, în sfârșit am reușit!

S-a dezvăluit de asemenea că Ed Sheeran va face un cameo și în The Simpsons, fiind un personaj prins într-un triunghi amoros cu Lisa Simpson.