Ed Sheeran va apărea în Game of Thrones

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ed Sheeran va apărea în Game of Thrones

Producătorii din Game of Thrones au confirmat faptul că Ed Sheeran va avea o apariție scurtă în cel de-al șaptelea sezon al serialului.

Următorul sezon din Game of Thrones va apărea pe micile ecran în luna iulie, cel mai recent trailer al acestui sezon fiind lansat chiar săptămâna trecută.

Privind apariția lui Ed Sheeran în mult iubitul serial, producătorii doar au dezvăluit acest lucru, fără să ofere mai multe detalii despre episodul în cauză sau contextul în care acesta va apărea. Vestea a fost confirmată de David Benioff și Dan Weiss, aceștia dezvăluind că au luat această decizie pentru a-i face o bucurie lui Maisie Williams, unul dintre membrii distribuției.

În acest sens, Benioff a declarat că de ani de zile încearcă să organizeze o apariție a lui Ed Sheeran în serialul Game of Thrones, pentru a-l surprinde pe colegul de breaslă Maisie Williams, însă aceasta a fost posibilă de-abia acum. Mai multe informații în această direcție nu au fost dezvăluite nici de artist. Totuși, Ed Sheeran a confirmat apariția din Game of Thrones aseară, prin intermediul unui tweet (12 martie).

Sheeran nu este primul muzician care apare în acest serial, acesta urmând lui Will Champion (Coldplay) și Gary Lightbody (Snow Patrol).

Până una alta, iată cel mai nou teaser al sezonului 7 din serialul Game of Thrones:
Te-ar mai putea interesa: