Sex and the City ar putea să continue

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Sex and the City ar putea să continue

Afirmațiile făcute de Sarah Jessica Parker de curând au lăsat o urmă de interpretare cum că Sex and the City ar putea să revină pe micile ecrane.

Întrebată dacă există vreo șansă ca această comedie dramatică să ne surpindă cu o continuare a poveștii, răspunsul actriței de 51 de ani, oferit pentru Press Association a fost următorul: „Cred că această întrebare continuă să fie de actualitate și discuția rămâne în cărți până când această întrebare va primi un răspuns clar. Din punctul meu de vedere, continuarea seriei Sex and the City va fi întotdeauna o opțiune.”

Mai mult, actrița consideră că nici colegele sale nu ar spune „nu” acestei șanse, indiferent dacă ar fi vorba de un nou film sau un întreg sezon.

Sex and the City este o comedie dramatică ce are ca principale eroine pe Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York și Miranda Hobbes, acestea fiind interpretate de Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis și Cynthia Nixon. Serialul a apărut în perioada 1998 – 2004, fiind continuat cu două pelicule apărute în anul 2008, respectiv 2010.

Deși a trecut mai bine de un deceniu de când acest serial s-a încheiat, subiectele abordat încă sunt de actualitate pentru femeile din întreaga lume. O prietenie pe viață între cele 4 personaje de sex feminin, problemele lor în dragoste, carierele de succes pe care le aveau și dorința lor de a fi în pas cu moda încă pot constitui ceea ce și-ar dori orice puștoaică și chiar femeie la un moment dat.

Așadar, fanele Sex and the City încă pot spera că serialul va continua cu alte și alte povești la fel de actuale. Între timp, pe Sarah Jessica Parker o puteți urmări în serialul ce va avea lansarea pe 9 octombrie 2016, Divorce.
Te-ar mai putea interesa: