Pe 2 septembrie debutează Festivalul George Enescu 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Pe 2 septembrie debutează Festivalul George Enescu 2017

În perioada 2-24 septembrie suntem invitați la Festivalul Internațional George Enescu, ediția 2017. În cadrul acestui interval de timp se desfășoară o mulțime de evenimente, atât în București, cât și în alte 7 orașe din țară, gata să ispitească toți iubitorii de muzică de calitate.

Astfel, așa cum deja ne-am obișnuit de la edițiile anterior, și în acest an Festivalul George Enescu ne va pune față-n față cu cele mai mari orchestre, cei mai valoroși dirijori și interpreți de muzică clasică, dar și câteva spectacole multimedia inedite.

Ediția din acest an se anunță una deosebită, presărată de noutăți, astfel că va înlesni iubitorilor de muzică întâlnirea nu numai cu cele mai recente compoziții de muzică contemporană, ci și cu autorii lor în persoană, prezenți la Forumul Compozitorilor.

Dacă vrei să descoperi programul complet al ediției din acest an a Festivalului George Enescu, poți intra AICI.

Un alt lucru interesant care se va petrece pe parcursul derulării festivalului, îl reprezintă Ateliere de Artă Deschise în București – Ediția Enescu. Evenimentul propune peste 70 de ateliere de creație, care sunt deschise pentru vizitare publicului din București, fie rezidenți, fie pentru cei sosiți special pentru ediția din anul acesta a Festivalul Internațional George Enescu.

Timp de patru weekenduri consecutiv, 02/03, 09/10, 16/17 și 23/24 septembrie 2017, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12:00–20:00, artiști vizuali cu specializările pictură, sculptură, grafică, ceramică, sticlă, textile și metal, așteptă vizitatori la adresele atelierelor lor. Pe lângă prezentarea atelierelor, se vor putea viziona mini expoziții și lucrări în diferite faze de creație sau, live, demonstrații ale tehnicilor de lucru. Vizitatorii vor avea acces la oferte speciale, posibilitatea de a înscriere la cursuri sau, pur si simplu, de a petrece timpul într-o companie deosebită, la un pahar cu vin.

Programul și adresele atelierelor, hărțile și profilurile artiștilor participanți, sunt disponibile la Ateliere.Net. În plus, există posibilitatea de a descărca gratuit Aplicația pentru Smartphone Ateliere, publicată pe platformele IOS și Android, ce oferă posibilitatea de a contact direct artiștii și ghidare prin GPS către adresele atelierelor alese.

Așadar, nu rata un început de toamnă artistic!
Te-ar mai putea interesa: