Un sendviș KFC a ajuns în spațiu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Un sendviș KFC a ajuns în spațiu

Ba mai mult decât atât, sendvișul de pui picant marca KFC deja a aterizat în siguranță.

Totul face parte dintr-o misiune în care KFC, împreună cu compania privată de zboruri în spațiu World View, au lansat un sendviș Zinger în stratosferă. Misiunea a durat 17 ore, perioada fiind mult mai scurtă, comparativ cu obiectivul stabilit – de 4 zile.

Sendvișul KFC își ia zborul (Sursa: mashable.com)

Ceea ce a determinat aterizarea timpurie a „Stratolitului” a fost o mică scurgere în sistemul balonului care viza controlul altitudinii.

Această misiune de lansare a sendvișului marca KFC a făcut parte dintr-un test al cărui scop era verficarea capacității de control a vehiculului și a posibilităților de navigare.

Potrivit unei declarații oficiale a lui Jane Poynter, CEO al companiei World View, toate obiectivele de testare ale misiunii au fost îndeplinite.

 

KFC Twitter Post

Se pare că și pasagerul special – sendvișul KFC – s-a bucurat de această călătorie în spațiu, reușind să aterizeze pe Pământ la fix, astfel încât să nu piardă Ziua Independenței din America.

Deși această misiune nu a durat atât cât compania World View își propusese inițial, potrivit spuselor reprezentanților acesteia, experimentele de acest gen vor continua, cu mențiunea că se va încerca mărirea timpului de zbor de la un test la altul. Hmm, oare ce obiecte trăsnite vor mai călători în spațiu?!

Între timp, reprezentanții KFC sunt mândri de reușita sendvișului, drept recunoștință, postând un mesaj pe pagina de Twitter KFC, prin care sendvișul cu pui este felicitat pentru curajul său.

 
Te-ar mai putea interesa: