Selfie69 a fost lansat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Selfie 69 a fost lansat

Selfie 69 este o comedie pe cinste despre relații, prietenie și sex, reprezentând cea de-a doua parte a poveștii regizate de Cristina Iacob, apărute în 2014, Selfie.

Joi seară, la Pro Cinema, București, a avut loc premiera acestui spumos film. La eveniment au participat numeroase vedete și persoane publice, cu toții fiind nerăbdători să vadă continuarea simpaticei comedii.

Povestea spulberă mitul urban potrivit căruia odată cu căsătoria piere și fericirea. De acest lucru se ocupă să ne demonstreze trei grații bune și nebune, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda).

Astfel, în urma unui pariu ajuns viral pe facebook – care se mărită prima? – fetele, în goana după inel, vor avea de înfruntat numeroase tentații, capcane, dar și pericole. Ceea ce e totuși previzibil, însă deloc plictisitor, este faptul că cele 3 vor descoperi iubirea acolo unde se așteptau mai puțin.

La rândul lor, cei trei masculi feroce care au dat pe spate pe simpaticele eroine – Magi (Vlad Logigan), Alex Călin (Brain) și Levent Sali (Mihai) vor ajunge în vizorul unei periculoase rețele de traficanți de carne vie. Șefa Supremă a acestei rețele este interpretată de legendara Maia Morgenstern, într-un rol provocator și atipic pentru prestigioasa ei carieră.

Astfel, dacă vrei să savurezi un mix savuros între sexy și romantic, nu mai sta pe gânduri și cumpără-ți bilete pentru că filmul deja rulează în cinematografe. Mai mult, nici nu contează dacă nu ai văzut prima parte, pentru că pelicula are înțeles de sine stătător și îți va fi destul de simplu să intri în poveste.

TRAILER:

Sursă foto: www.imdb.com
Te-ar mai putea interesa: