Se anunță un nou serial Hitman, după seria de jocuri a IO Interactive

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Se anunță un nou serial Hitman, după seria de jocuri a IO Interactive

Serviciul de Streaming Hulu dezvoltă un nou serial Hitman, în colaborare cu de Derek Kolstad, creatorul francizei John Wick.

Potrivit informațiilor de pe Deadline.com, Hulu a colaborat cu Fox 21 și  Kolstad pentru a dezvolta un serial care se bazează pe seria de jocuri video Hitman, ce aparține lui IO Interactive.

Derek Kolstad, care a scris scenariul pentru primul film din franciza John Wick, dar și pentru al treilea care urmează să apară, se va ocupa de scenariul episodului pilot pentru serialul Hitman.

În plus, Kolstad va avea rolul de producător executiv, alături de Adrian Askarieh și Chuck Gordon, seria fiind supravegheată de Bert Salke, Jane Francis, Gloria Fan și Kira Innes de la Fox 21 și Jordan Helman de la Hulu.

Alte informații despre acest proiect – titlu serial, intrigă, distribuție – nu există momentan. Totuși, Hulu și Fox 21 susțin că Hitman va deveni un serial TV emblematic,  aceștia având în plan să nu se abată prea mult de la materialul sursă din jocurile video.

În povestea seriei de jocuri video, Agentul 47 este un asasin sub acoperire, cu o excelentă pregătire şi experienţă, o unealtă a organizaţiei sale, folosită pentru a elimina diverse ţinte – de la politicieni corupţi, la traficanţi de droguri şi criminali.

Franciza a cunoscut deja două adaptări, ambele considerate slabe de către critici. Nici la box office nu au avut prea mare succes filmele cu Timothy Olyphant (Hitman, lansat în 2007) şi cu Rupert Friend (Agent 47, lansat în 2015).

Cât de promițător va fi serialul Hitman, rămâne să descoperim!
Te-ar mai putea interesa: