Scuterele cu aspiratoare, secretul curateniei in Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Scuterele cu aspiratoare, secretul curateniei in Centrul Vechi

Dupa politia locala care a fost dotata cu Segway-uri, a venit vremea firmei de curatenie responsabila de Centrul Vechi sa treaca la un alt nivel.

De cateva zile, angajatii sunt dotati cu 10 scutere cu aspiratoare care sa-i ajute sa fie mult mai… activi. Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a spus ca a imprumutat aceasta idee din strainatate. „Ne-am inspirat de la alte orașe, pentru că după cum știți, originalitatea presupune lipsă de cultură. Ne-am inspirat de la orașe precum Paris, Roma.

Dumnealor au astfel de mototrete care sunt mult mai eficiente față de omul cu mătura sau față de mașina cu perii, pentru că au o viteză mai mare, se pot strecura printre mașini, nu au probleme de trafic. Focusarea noastră este pe căcănetul de câine. Nu este în regulă pentru că pe alei mai avem încă multe astfel de problemuțe. Ei vor patrula permanent cu o frecvență cât mai mare posibilă în ideea de a elimina și de a ține sub control. Și poliția locală trebuie să amendeze cât mai mulți cetățeni care nu se respectă nici pe ei, nici pe ceilalți”, a spus Robert Negoiță, potrivit site-ului bucurestifm.ro.

Ei, ce zici, suntem ca afara sau ce?
Te-ar mai putea interesa: