Scoția a fost votată cea mai frumoasă țară din lume. Uite principalele motive!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Scoția a fost votată cea mai frumoasă țară din lume. Uite principalele motive!

Potrivit The Guardian, în urma unui sondaj printre cititorii revistei „Rough Guide”, Scoția a fost desemnată cea mai frumoasă țară din lume.

Uite principalele 5 atracții care susțin poziționarea Scoției în topul clasamentul!

5 atracții pentru care să vizitezi Scoția

  • Golful Calgary – aici se află poate cea mai frumoasă plajă din Scoția. Cu o apă de un albastru palid uimitor și cu o vedere superbă asupra insulei Coll, vizitarea acestei zone îți poate trezi emoții interesante.

Golful Calgary

  • Loch Coruisk – „o prezență întunecată, înăbușită, deasupra căreia munții crescuseră ca niște valuri înghețate”, poate fi o prezentare pe măsură. Nu dispune de niciun drum, însă o călătorie cu barca din Elgol vă va fascina.

Loch Coruisk

  • Glasgow – dacă iei în calcul priveliștea de pe Podul Partick – spiralele gotice ale universității care se ridică deasupra parcului Kelvingrove – poți remarca impozanța acestui oraș.

Glasgow

  • Treptele Whaligoe – Una dintre comorile secrete ale Scoției, o relicvă industrială cu un aer de poveste, Treptele Whaligoe sunt „o cale de ieșire” pe coasta Caithness. Construite în 1792, pentru a permite pescarilor să transporte captura pe piață, treptele de piatră sunt în număr de 337 și coboară pe stânca abruptă de la Ulbster.

Whaligoe Steps

  • Rannoch Moor și Glencoe – Rannoch Moor este sălbăticie pură, o zonă mlăștinoasă care este cu atât mai superb de văzut noaptea, când singura metodă de iluminare o reprezintă farurile care se reflectă în ochii cerbilor de pe marginea drumului. Glencoe reprezintă locul în care s-a filmat Harry Potter, deci vă amintiți priveliștile superbe și mărețe.

Glencoe, Scoția
Te-ar mai putea interesa: