S-a decis cine îl va interpreta pe James Bond în noul film din serie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

S-a decis cine îl va interpreta pe James Bond în noul film din serie

Potrivit noilor rapoarte există șanse mari ca rolul lui James Bond din viitoarea peliculă a francizei, să fie interpretat încă o dată de Daniel Craig.

Speculații cu privire la acest lucru au apărut încă de la lansarea ultimului film din serie – Spectre 007 – în anul 2015. Totuși, aceste zvonuri vechi au fost consolidate de surse recente, care afirmă că Craig s-a răzgândit, acceptând rolul, toate meritele în acest sens revenindu-i producătoarei francizei Barbara Broccoli.

Potrivit The Mirror, se pare că nu doar Daniel Craig va reveni în noul film din seria James Bond. Barbara Broccoli este hotărâtă să reîntregească echipa și cu Adele, una dintre piesele sale – Skyfall –  constituind coloana sonoră a unuia dintre filmele anterioare cu același nume. Până în prezent, acesta constituie cel mai profitabil film din seria James Bond, coloana sonoră Skyfall câștigând chiar și un premiu Grammy și Globul de Aur.

Potrivit indy100.com, surse anonime au declarat că Craig + Adele reprezintă „echipa câștigătoare” pentru noul film din serie. Totodată, potrivit acestor surse, a fost nevoie de ceva timp pentru ca Daniel Craig să accepte rolul, însă, în cele din urmă, acesta va fi din nou în pielea agentului 007.

Cât despre Adele, aceasta încă nu a confirmat implicarea în viitorul film al seriei James Bond, însă colaborarea anterioară a fost una plăcută, astfel că sunt șanse mari să accepte.

Scenariștii de lungă durată la seria Bond – Neal Purvis și Robert Wade – se întorc, în timp ce vânătoarea pentru un nou director continuă, după plecarea lui Sam Mendes.