Randi a lansat o nouă piesă: Ochii ăia verzi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Randi a lansat o nouă piesă: Ochii ăia verzi

Tu ai ascultat noua piesă a lui Randi? „Ochii aia verzi” a fost lansată pe 15 septembrie 2016 și dacă ești puțin sensibil/ă, te va cuceri cu siguranță.

Conform unei postări de pe pagina de Facebook a artistului, Randi declară că „Piesa asta vorbește despre oameni, despre latura umană a unei relații, despre greșeli, păcate și mândrie. Nimeni nu este perfect și poate că nici nu trebuie să fie, însă uneori aceste imperfecțiuni lasă urme în sufletele noastre, lovituri care ne îndepărtează unii de ceilalți. Ochii ăia verzi este ca o radiografie a unei relații imperfecte dintre doi oameni care au greșit și o recunosc pentru a se putea ierta reciproc.”

Se pare că atât acest mesaj, cât și esența piesei au uns la suflet pe fani. Pe platformele de socializare melodia primește like-uri peste like-uri, iar părerile sunt doar pozitive. Mai mult, în doar 3 zile de la lansare, piesa a strâns mai bine de 1 400 000 de vizualizări.

Randi este un îndrăgit cântăreț de muzică pop/dance și printre cele mai cunoscute melodii ale acestuia se află „Ca doi copii”, „Până vara viitoare”, „Dansăm”, „Prietena ta” sau „Calc pe suflete”. Pe parcursul carierei sale muzicale, artistul a colaborat și cu alți colegi de breaslă. Uddi, Nadir sau Jo sunt doar câțiva dintre aceștia.

Andrei Ştefan Ropcea, căci acesta este numele său real, a cunoscut mai întâi succesul datorită colaborării cu Marius Moga, când în anul 2005 a debutat în trupa Morandi. Dar cum trecutul puțin mai contează, zic să ne bucurăm de piesele sale solo. Așadar, ce spuneți de Ochii ăia verzi?
Te-ar mai putea interesa: