Queen mesaj pentru fanii din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Queen mesaj pentru fanii din România

Membrii trupei Queen, alături de Adam Lambert, au transmis un mesaj fanilor din România. Mesajul trupei legendare, transmis în pregătirea concertului de pe 21 iunie de la București.

Brian May, Roger Taylor ți Adam Lambert povestesc despre începuturile colaborării lor, despre show-urile live, dar și despre planurile în această formulă. În plus, Adam Lambert dezvăluie un aspect inedit, surprinzător, despre legătura pe care o are cu țara noastră. Mai multe detalii vor putea fi descoperite începând de azi pe canalul Digi24 și pe www.digi24.ro, când interviul va fi difuzat integral. Teaserul îl puteți urmării aici

Show-ul Queen + Adam Lambert face parte din turneul european al trupei și marchează prima vizită oficială a membrilor fondatori Queen în țara noastră, în această formulă, după numeroși ani de așteptare. Concertul ce va avea loc pe 21 iunie,  (poate cel mai așteptat concert al ultimilor ani) în Piața Constituției din București, iar în deschidere vor cânta londonezii Electric Pyramid, trupa de rock alternativ din Sofia, Jeremy și Grimus, una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe rock din România.

Biletele pot fi achizitionate atat online, pe www.eventim.ro, cât și din magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinariile OMV. Acestea sunt disponibile la mai multe categorii de preț, după cum urmeaza: 535,50 de lei în Tribună, 310,50 de lei în Golden Circle, 220,50 de lei în Gazon A si 126,00 de lei în Gazon B, prețuri la care se adaugă comisionul de ticketing ce poate varia în funcție de comerciant.
Te-ar mai putea interesa: