Puya și Anastasia au lansat single-ul – Mâine e o nouă zi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Puya și Anastasia au lansat single-ul – Mâine e o nouă zi

Puya și Anastasia au lansat piesa Mâine e o nouă zi, noul single din proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de înregistrări ce se deruleaza pe parcursul anului 2016, cu lansări în fiecare joi, la ora 20:00.

Mâine e o nouă zi – este o piesă cu un mesaj greu, Puya aducând în prim plan valori universal valabile, ce sunt influențate de multe ori de către lumea în care trăim astăzi. Familie, timp, sănătate, fericire – toate acestea au de suferit atunci când ne lăsăm prinși în mirajul “sistemului”.

Piesa este o producție DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia), cei cu care artiștii Scandalos Music au mai colaborat și în anii trecuți pentru “Cutremur în inima mea” și “Poza de album”, semnate Mellina și Vescan.

Puya și Anastasia vor cânta împreună pe scenele din aer liber în cadrul turneului “Noi să fim sănătoși 2016”, alături de Vescan, Ester, Dj Amy și Dj Wicked.

Puya și Vescan sunt inițiatorii proiectului XessionMUSICVLOG, care reunește mai mulți artiști în jurul studiourilor Scandalos Music și DOMG. Până acum au fost lansate 4 piese și vor fi urmate de altele în fiecare joi, la ora 20:00. Producția video pentru piesele Xession este realizată de Claudiu Stan.
Te-ar mai putea interesa: