Puya a lansat piesa din XsessionMusicVlog – Pasiune

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Puya a lansat piesa din XsessionMusicVlog – Pasiune

Puya a lansat vineri alaturi de Elena Ionescu si Vescan piesa Pasiune. Single-ul este primul din proiectul XsessionMusicVlog, o sesiune de inregistrari ce se va derula saptamanal pe parcursul anului 2016.

Subiectul piesei este unul sensibil atat pentru artisti cat si pentru cei care lupta pentru visul lor, oricare ar fi acesta. Pasiunea este ceea ce te alimenteaza si te poate urca pe culmile succesului, insa te si coboara de nenumarate ori pe drum, sau cum spune Puya: “Daca vrei sa faci istorie, sa stii ca-i plin de gropi drumul pan’ la glorie!”.

Versurile “Pasiunii” reprezinta o realitate in care se regasesc o multime de artisti. Este o realitate dura, dar chiar si asa … poate ca secretul este la indemana oricui: “Tre sa te rupi total, sa te lasi dus de val…”.

Puya pune punctul pe i si loveste acolo unde doare cel mai tare: “Romanii au talent… si ce? Nu ai cu ce sa platesti facturile!”

Xsession MusicVlog este un proiect ce vine din studiourile Scandalos Music, majoritatea pieselor fiind realizate alaturi de compozitorul si producatorul Mahia Beldo. In pima luna de Xsession se vor lansa 4 piese noi cu Puya, Vescan, Anastasia si invitatii speciali Florin Ristei si Elena Ionescu.
Te-ar mai putea interesa: