J. Lo proaspăt logodită. Uite cine este norocosul și unde a avut loc fericitul eveniment!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

J. Lo proaspăt logodită. Uite cine este norocosul și unde a avut loc fericitul eveniment!

Potrivit surselor de știri externe, bat clopotele de nuntă. J. Lo nu a avut cum să nu spună „da” când iubitul acesteia, Alex Rodriguez, a cerut-o în căsătorie în una dintre cele mai romantice capitale din întreaga lume – Paris.

J. Lo și Alex Rodriguez

Conform unei surse apropiate a fericitului cuplu, iubitul artistei s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie. „J. Lo a izbucnit în lacrimi și a spus da!”. Tot potrivit spuselor acesteia, Alex plănuise inițial o propunere care să aibă loc sub Turnul Eiffel. Cu toate acestea, Rodriguez a renunțat la această idee din dorința de a menține evenimentul cât mai discret.

A sfârșit prin a face cererea în căsătorie în apartamentul lor prezidențial din luxosul hotel Le Meurice.”, spune sursa. Totodată, se pare că acesta a fost locul perfect, decorul unul romantic, ideal pentru ca iubitul lui J. Lo să lanseze cererea în căsătorie.

Conform informațiilor de pe lifeandstylemag.com, surpriza a fost una pe cinste, astfel că J. Lo nu se aștepta la o astfel de propunere, fiind prinsă cu garda jos.

Deși povestea de dragoste dintre cei doi este una destul de recentă, cuplul a fost deja botezat de presa străină, primind porecla „J-Rod”. Potrivit spuselor celor doi, aceștia se știau încă din anul 2005, însă săgeata lui Cupidon i-a lovit de-abia la începutul acestui an, de la începutul lunii martie, J. Lo și iubitul său fiind de nedespărțit în numeroase vacanțe, inclusiv în excursii în Miami, Bahamas, California sau NYC.
Te-ar mai putea interesa: