J. Lo proaspăt logodită. Uite cine este norocosul și unde a avut loc fericitul eveniment!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

J. Lo proaspăt logodită. Uite cine este norocosul și unde a avut loc fericitul eveniment!

Potrivit surselor de știri externe, bat clopotele de nuntă. J. Lo nu a avut cum să nu spună „da” când iubitul acesteia, Alex Rodriguez, a cerut-o în căsătorie în una dintre cele mai romantice capitale din întreaga lume – Paris.

J. Lo și Alex Rodriguez

Conform unei surse apropiate a fericitului cuplu, iubitul artistei s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie. „J. Lo a izbucnit în lacrimi și a spus da!”. Tot potrivit spuselor acesteia, Alex plănuise inițial o propunere care să aibă loc sub Turnul Eiffel. Cu toate acestea, Rodriguez a renunțat la această idee din dorința de a menține evenimentul cât mai discret.

A sfârșit prin a face cererea în căsătorie în apartamentul lor prezidențial din luxosul hotel Le Meurice.”, spune sursa. Totodată, se pare că acesta a fost locul perfect, decorul unul romantic, ideal pentru ca iubitul lui J. Lo să lanseze cererea în căsătorie.

Conform informațiilor de pe lifeandstylemag.com, surpriza a fost una pe cinste, astfel că J. Lo nu se aștepta la o astfel de propunere, fiind prinsă cu garda jos.

Deși povestea de dragoste dintre cei doi este una destul de recentă, cuplul a fost deja botezat de presa străină, primind porecla „J-Rod”. Potrivit spuselor celor doi, aceștia se știau încă din anul 2005, însă săgeata lui Cupidon i-a lovit de-abia la începutul acestui an, de la începutul lunii martie, J. Lo și iubitul său fiind de nedespărțit în numeroase vacanțe, inclusiv în excursii în Miami, Bahamas, California sau NYC.